Twilight :D

Imorgon ska jag se Twilight med Mulle, Therese, Casper, Sandra, Alvar och Louise. Ska bli fett sköjj. Mulle och jag stannar i Kista och käkar sen. Blir väl donken eller ngt.

Aja, det kommer bli fett kul, hmm, Sandra och Therese...men det är ju kärnan i gamla GÄNGET =D och jag också. Då saknas bara fille, så är hela ursprungliga gänget komplett.

Det nuvarande *host* gänget *host* är typ svårt att samla, då det inte finns ngn kontroll alls vad gäller typ människorna. Ena dagen är det 5 personer andra dagen är det 35 =O

SL-marathon

Jahapp. Nu är det dags för julens stora SL-marathon.

Vi samlar en liten grupp och åker helt planlöst i kollektivtrafiken. Snackar och har kul och kanske plankar lite =P

Mulle och Sofie är de enda anmälda x'D men vi räknar med ett flertal mer =P
Det kommer bli kul och vi kanske petar in ett litet extranummer om vi ser ngr kontrollanter =D


Lördagen den 20/12 | Samling vid Jakobsbergs bussterminal* | Mer information följer


*Terminalkiosken precis ovanför trappuppgången

Ny filminspelning

Hej hopp!

Idag blev det riktigt kaos när vi skulle gå igenom filmen. Därför beslutade jag att avbryta samtliga inspelningar, med stöd från Mulle.
    Beslutet kan inte påverkas!

Nu ska det ske en ny inspelning istället. Zid gav idéen "Tema: Mobbning"
Mulle och jag beslutade sent igår kväll att göra en dokumentär gällande mobbning.
I den här dokumentären ska, Jag (Spokie), Philip (Mulle), Sofie, Camilla, Alvar, Sandra, Casper och Therese visa hur det gått till och hur det slutat för några elelver. Den värld som vuxna varken ser eller hör. Och om de gör det, så struntar många i att göra något åt saken!

Det kommer en till film som bygger på Zids idékoncept. Jag kan inte gå ut med mer information än att filmen ska finnas.


Varje dag går 140 000 barn till skolan med en klump i magen. 60 000 barn mobbas, 1 av 10 elever blir slagen, Var fjärde elev blir utsatt för sexuella trakasserier och 1 av 20 elever är utfryst. Ska det behöva vara så!?

Något måste göras! Vuxna måste reagera! Det går INTE att säga "du får inte göra så", man måste gå djupare. Mycket djupare. Som vuxen måste man våga ta tag i problemen, inte försöka dölja dem. De försvinner inte, även om man så gärna vill. Det är fortfarande 140 000 barn som går till skolan med en klump i magen.

Vi vill få upp ögonen på de vuxna! Vi vill visa vad som händer i skolan när de vuxna inte ser. Vi vill visa vad som händer hemma när vuxna inte ser. Vi vill visa vad som händer utanför skolan, på fritiden när vuxna inte ser. 60 000 barn mobbas! Vi vill visa vad dessa barn bl.a. utsätts för.

Verbala påhopp, olaga hot, misshandel, utfrysning, fysiska påhopp och mycket, mycket mer.

Skitdag

Sitter på Foto A nu, ingen lärare så kan typ dra när jag vill. Fast det är skolk och skolk är inte bra x'D
Sen är det Konstruktion A - Suger apkuk
Sen Fysik A - Suger apa, men inte apkuk
Sen Svenska A - Det är bara allmänt tråk
Sen Matte B - Kan gå o äta kottar

Så ser mina måndagar ut resten av terminen. Fyfan vilka skitdagar. Annars mår jag toppen. För mina onsdagar och mina fredagar äger sönder =P Börjar 11.10 och slutar 12.10 på onsdagar och slutar 12.20 på fredagar ^^
    I övrigt har jag skrivit färdigt på min tidning. Ska bara grejja några saker till. Får hoppas att några ställer upp också =)

Ha det bra allihoppa, för nu ska jag fortsätta min lektion ^^

Fredag igen

Hej hopp. Ska börja med att officiellt be om ursäkt till samtliga scouter och deras vänner.

Hej, förlåt om jag varit dryg i undersökningen om vägskylten. Artikeln kommer publiceras för att ge information, inte för att hänga ut seniorlaget på något sätt. Hoppas ni har förståelse för det här och jag lovar att artikeln kommer bli så neutral som möjligt.

Ha en fortsatt trevlig dag!


Och så till dagen.

Idag har det varit en hyfsat bra dag. Hade matteprov på morgonen, gick faktiskt riktigt bra!...tror jag.
På eftermiddagen var jag och Mulle och utforskade en ev. inspelningsplats. Sen träffade vi Casper och Alvar.
Senare under dagen bestämde jag mig för att skriva en artikel om scoutkåren. Det blev rätt fartfyllda argumenationer och beteedet, både från min och scouternas sida, var väldigt tråkigt. Det är därför jag officiellt bett om ursäkt högst upp i inlägget.

På kvällen var jag ute med Mulle, Danne, Steffe, Fille, Oskar och Balle samt Knarkus. Vi strosade runt och hade typ kul och tråkigt. Vi snackade lite om filmen och Fille förbättrade scen 1 betydligt.
    Mulle råkade ut för en trafikolycka tre gånger, då hans fordon välte och han klämdes fast vid minst ett av tillfällena. Annars var det mest blåmärken, som blir följden. Polisenhet Balle1 och bärgningsenhet Steffe1 hjälpte till på olycksplatsen. Steffe1 fick dock bajs på handen så han flydde =P
Efter en omtumlande tur fick Mulle kliva ur fordonet och storma in i sporthallen.
    Sen blev det träffen och mkt mer.







Vi övade lite inför filminspelningen. Daniel agerade gärningsman, Carl, Mulle och Philip agerade insatspoliser.


Fotografisk bild

Sitter nu i skolan och ska ha Fotografisk Bild A.

Solen lyser utanför fönstret, men den är på väg ner. I morse var det frost och jävligt halt på vägbanan när jag skulle till skolan. I klassrummet bredevid fotar de typ i studio =) dt vill jag också göra ^^, men det kommer nästa termin.
    Vi ska göra några vykort och jag kan, utan o skryta, säga att jag tycker mina är bäst =P Jag har gjort färdigt uppgiften, så jag har inget speciellt och göra, sitter o lallar runt i PS o lirar internet.



Ni måste ju hålla med, det här vykortet är fan snyggt!!

    Matteprov imorgon, så idag måste jag verkligen plugga också, till skillnad från igår. Ska dock gå igenom filmen lite, för imorgon ska vi ha filmmöte på kvällen och eftermiddagen. Håller på att skriva scener till filminspelningen. Sen ska jag gå igenom teori för alla poliser, så det blir verklighetstroget.

Ha det gott så länge!

Lång skoldag trots en lektion x'D

Haha, sov fett lite inatt. =P somnade typ 03.30 mitt i röstningen i det amerikanska valet.
Började 11.10 med svenska, slutade 12.10 med svenska. Ytterligare en typ tråkig, men ändå helt okej svenskalektion.
Sen gick jag runt och letade efter kompisar. träffade Mulle, så vi gick runt och pratade. Sen träffade vi Sandra och Emily samt Nalle Puh. Sandra och Mulle sprang iväg på lektion =P
    Jag och Nalle Puh följde med Emily till hennes lektion, sen gick vi vidare och letade efter ngr nya kompisar. Vi träffade Sofie och ALvar på SAM-sidan och sen kom även TT och joinade oss. Sen drog vi till deras mattelektion, eller i alla fall jag. Anledningen till det är att jag hjälper dem med matten, så läraren får mindre belastning,. Mkt omtyckt.


Till och med mattesnillet Alvar (t.v.) hade svårt med ett tal x'D

Sen kom Casper och joinade oss. Vi gick och köpte mackor =) alltid omtyckt =P. Efter ett tag ringde Mulle och vi träffade honom på NT-sidan. I väntan på att Alvar, TT, Sofie och Camilla skulle sluta för dagen gick vi till Hus1 och tittade på möjliga inspelningsplatser till filmen. VI klättrade upp på olika föremål och tittade. Sen gick vi och tittade på studion där vi ska spela in soundtracksen till filmen.
    Sen gick vi o köpte chips med kontokort =P jävla noob jag var x'D Sen gick vi till skolan igen. Sen gick vi runt och tittade, satte oss vid SN-klassernas skåp och spelade musik på hög volym. Sen *hrm* sa vi tre,två,ett...ingen kommer...kör hårt!!
Sen kom Sn2 och tittade på oss, eller iaf. ngr =P
    Sen slutade Sn1 och Mulle och jag snackade med alla andra. Sen drog Oskar och Alvar. Casper drog med TT och jag o Mulle stod o lyssnade på musik. Sofie och Camilla joinade vår lilla grupp och vi började snacka om bl.a. filmen. Sen pratade vi om massa annat innan vi drog iväg till bussen.

Hmm, en strålande dag igen, trots all dimma, men nu måste jag fixa lite krubb och sen ska jag typ plugga matte (a)

Sitter och bevakar det amerikanska valet

Hej hej alla människor.
Är ni lika spända som jag? Ni som är vakna dåra ^^
Probably yeah, det kommer avgöras ngn gång inatt/morgon. Vem ska få flytta in i Vita huset? Obama eller McCain.

Själv hoppas jag faktiskt på Obama. Det ligger något i det min kompis säger "Obama verkar i alla fall inte ha en lika vanvettig politik"

Så jag säger GO OBAMA!

Just nu står det 49,7 till McCain och 49,4 till Obama


Andra dagen efter lovet

Andra dagen efter lovat då. Hyfsat okej. Fick sovmorgon, för designläraren var hemma med sjukt barn =D Höll på att försova mig =P
Inte mitt fel att sängen är så varm o mysig när det är kallt och ruggigt ute =P
    I alla fall fick jag pallra mig upp ur sängen o dra mig till skolan. Fyfan va kallt det var i morse x'D

Engelskan var faktiskt bra! Var den enda i klassen som fick alla rätt på läxförhöret!! =D *stolt*

Sedan träffade jag Sofie, Mulle och Dr. Mengel. Vi stod och pratade ett tag. Sen drog Sofie till bussen och jag drog till expeditionen och anmälde mig till gymnasiemässan och öppet hus.

Vet ni vad!! En lärare filmade oss på idrotten! Och den filmen ska visas när skolann har öppet hus för alla nior!!!!! =O =O

I övrigt!! Go OBAMA GO!!! USA--valet. Obama ska vinna!!

Förjävlig måndag blev typ...skitbra

Ja, igår kom jag hem från New York City. Hade lite ångest över att jag inte alls pluggat, vilket jag typ...borde ha gjort. Aja, svenskan akutpluggade jag på natten, jag vet, en dum vana. Sen till skolan, fotografisk bild A. Den enda lektionen som är rolig och intressant på hela dagen!
    Sen började såklart den jävla konstruktionen, förjävligt ämne, läs inte konstruktion om du inte ska bli ingenjör eller arkitekt!!
    Sen började det hända saker! =D Först slutade vi konstruktionen typ mkt tidigare än vanligt, "Alla olika, alla lika", skulle hålla ett föredrag. SKITTRÅKIGT!!! De gick igenom massor om typ diskriminering och fördomar. Men vi slapp fysiken!! Och det var skitbra! Så jag är skitglad ^^
    Sen blev dagen ännu bättre! Mattelärarna kom in o sa att de inte skulle vara någon matte idag!! =D Fett härligt.

Akutpluggade lite svenska igen, sen käkade jag med Mulle Vaden och snackade med Dr. Mengel och c:o
Svenskan var faktiskt helt okej idag, men ändå tråkig x'D

När jag slutat gick jag o störde Mulle tills han lackade =P Sen gick jag till Knarkus o störde tills han lackade o pekade fuck you, eller om det var ett försök till att heila, jag vet inte riktigt. ^^

Drog sedan till Sn1, följde med Sofie, Alvar o Långeman till deras klassrum o ställde upp ngr stolar. Långeman gav mig ngt konstigt meddelande insmugglat i en Naturkunskapsuppsats. Meddelandet följer nedan:

"Hohohohohoh...osv... Jag ärm en tomte tomten tomten tomten jag älskar tomten, hans flicka och hans allt. Tomten är mitt allt och jag vill ha honom dag och natt!"

Sen kom Camilla o Dr. Mengel och joinade oss, så vi började snacka.
Sen ringde Philip "tjockis/mulle" Undin till mig innan han drog in på fel sida och joinade oss. Hmm...vad snackade vi om, jag minns typ inte x'D Eller jo, vi snackade om födelsedagar och namnsdagar. Sen snackade vi om massa annat...typ. Innan Sofie klagade på att det var varmt x'D så vi gick ut o snackade. Sen "gnällde" hon över att det var kallt ^^ så vi gick till bussen, som typ passerade när vi kom ut vid Mälarv. x'D
     Mulle hoppade sin buss för att snacka med oss ;) och sen hittade vi kondomer på hållplatsen x'D
Filippos kommentar va: "Få se på det där! Hmm, vad kan detta vara. Geriffelt, genoppt, hmm sånt används inom sjukvården. Hmm, vad kan det här vara"
Mulle o jag asgarvade =P

När jag kom hem blev jag ännu gladare :)
Fick reda på att Svensk damtidning publicerat min bild =D och även Lidingö Tidning.



Svensk damtidning


Lidingö Tidning


NYC



Haloweenparad genom NYC. 2 000 000 åskådare och typ tre timmar långt paradtåg. Jävla stor efterfest sen. Massa människor överallt.



Frihetsgudinnan. Rikitgt maffig staty, donerad av Frankrike. Man fick gå upp en bit, men jag fick ju inte ens gå upp i hövve =(
Större säkerhet än på flygplatserna är det iaf.
Först ska de röntga väskorna, sen metalldetektorer. Sen ska de röntga väskorna igen, sen ska man gå genom metalldetektorer en andra gång, sedan ska man gå till en maskin som kör kroppsvisitering automatiskt genom att blåsa luft på en och till sist ska de ta en bild på kroppen, så de ser om jag har ngt under kläderna, sk. scanning.



Bild från ESB. Riktigt jävla bra utsikt. Sthlm kommer kännas så litet x'D



Åkte till Ground Zero.
När jag kom dit fanns det blommor utanför brandstationen, samt namn på alla de brandmän som omkom i terrorattacken. Numera är det en stor byggarbetsplats där.



Här behövde ju till och med jag tänka efter =P
Inte för jag stannade alla gånger det var rött, men det behöver vi inte diskutera här.



Massa brandbilar på 36th St. / 5th ave.
Vene vad som hände =S
Ett jävla pådrag var det iaf.

RSS 2.0